Ziua Mondiala a Meteorologiei 2013
Despre noi » Evenimente » Ziua Mondiala a Meteorologiei 2013

 Mesajul domnului Michel Jarraud,

 Secretar-General al Organizatiei Meteorologice Mondiale cu prilejul Zilei Mondiale a Meteorologiei 2013

“Observând vremea putem proteja viaţa şi bunurile”

 

  Ziua Mondială a Meteorologiei a fost decretată în anul 1960, pentru a face mai bine cunoscută şi apreciată activitatea Serviciilor Meteorologice şi Hidrologice Naţionale de către publicul larg din întreaga lume. Data de 23 Martie a  fost  aleasă  pentru  a  sărbători  intrarea  în vigoare, în anul 1950, a Convenţiei Organizaţiei Meteorologice Mondiale (OMM).

Tema aleasă pentru anul 2013 este: “Observând vremea putem proteja viaţa şi bunurile”, marcând în acelaşi timp, aniversarea a 50 de ani de activitate a Programului Veghea Meteorologică Mondială. Această temă subliniază unul dintre motivele de a exista ale OMM – reducerea numărului de victime şi a pagubelor cauzate de hazardele legate de vreme, climă şi apă. În acelaşi timp, Ziua Mondială a Meteorologiei din anul 2013 reprezintă o recunoaştere a contribuţiei fundamentale a Veghii Meteorologice Mondiale la atingerea acestui scop.

Impactul din ce în ce mai mare al situaţiilor de vreme extremă nu poate fi ignorat. În ultimii 30 de ani, dezastrele naturale au costat viaţa a peste două milioane de oameni şi au cauzat pagube economice estimate la mai mult de 1,5 trilioane $ SUA. Aproape 90% din aceste dezastre, 70% dintre  victime  şi  80%  din  pierderile  economice  au  fost  provocate  de hazarde legate de vreme, climă şi apă, aşa cum sunt ciclonii tropicali, creşterea nivelului apei în situaţii de furtună, valurile de căldură, secetele, inundaţiile, precum şi epidemiile legate de inundaţii.

Organizaţia Meteorologică Mondială are o contribuţie excepţională la protejarea vieţii şi a bunurilor, prin intermediul programelor sale şi al celor peste 190 de Servicii Meteorologice şi Hidrologice Naţionale. Prognozele meteorologice şi avertizările timpurii emise către guverne, precum şi către diferitele sectoare economice şi către cetăţeni ajută la prevenirea şi diminuarea dezastrelor.

Veghea Meteorologică Mondială are un rol esenţial în cadrul acestui efort. Iniţiată în anul 1963, în plin Război Rece, aceasta reprezintă o piatră de hotar a cooperării la scară globală. Veghea Meteorologică Mondială aduce împreună sistemele de observare, facilităţile pentru comunicaţii şi centrele de procesare a datelor şi prognoză, pentru a face disponibile informaţii meteorologice şi de mediu, necesare pentru a realiza schimbul  de  informaţii  în  timp  real  şi  pentru  a  furniza  tuturor  servicii eficiente.

Odată cu creşterea nevoilor pentru servicii meteorologice şi climatologice şi cu spectaculoasele progrese ştiinţifice şi tehnologice, Veghea Meteorologică Mondială se află astăzi în centrul a numeroase programe ale OMM şi ale altor agenţii. Veghea Meteorologică Mondială reprezintă o contribuţie fundamentală la materializarea priorităţilor Organizaţiei Meteorologice Mondiale, prin furnizarea de observaţii de o calitate mai bună, prin monitorizarea atmosferei şi a oceanelor, ca şi prin diseminarea de prognoze meteorologice în întreaga lume, mai ales de avertizări timpurii asupra impactului episoadelor de vreme şi climă severe.

Serviciile climatice de o calitate mai bună se dovedesc astăzi a fi o unealtă de cea mai mare importanţă pentru abordarea şi adaptarea la schimbarea  şi  variabilitatea  climei.  Presupunerea  că  starea  climei  şi conditiile socio-economice din trecut reprezintă un indiciu despre condiţiile din prezent şi cele viitoare, nu mai este suficientă. Îmbunătăţirea continuă a înţelegerii climei şi mai buna utilizare a informaţiilor climatice, pentru a putea răspunde nevoilor societăţii reprezintă un imperativ, într-o lume caracterizată prin creşterea populaţiei, modificarea folosinţei terenurilor, urbanizare şi provocările ridicate de asigurarea securităţii alimentare şi de administrarea resurselor de apă şi de energie.

Pentru diversificarea informaţiilor climatice existente şi pentru a întări capacitatea de furnizare de servicii climatice, membrii OMM şi instituţiile  partenere  din  cadrul  Organizaţiei  Naţiunilor  Unite  au  lansat Cadrul Global pentru Servicii Climatice. Împreună cu sănătatea, agricultura şi securitatea alimentară, resursele de apă şi prevenirea catastrofelor sunt domeniile prioritare iniţiale vizate de acest Cadru la scară globală.

Pentru  atingerea  scopului  acestei  iniţiative  ambiţioase,  va  fi prioritar sprijinul acordat ţărilor celor mai puţin dezvoltate şi a statelor insulare mici în curs de dezvoltare, dar şi a altor ţări vulnerabile în curs de dezvoltare, pentru întărirea capacităţii lor naţionale în domeniul serviciilor climatice, al sistemelor de avertizare timpurie şi pentru a contribui la elaborarea de politici climatice şi metode de adaptare pe baza informaţiilor ştiinţifice, precum şi transferul de tehnologii şi liberul acces la date.

Legătura dintre schimbările climatice, evenimentele extreme şi dezastrele naturale a fost scoasă in evidenţă recent, într-un Raport Special al  Comitetului  Interguvernamental  pentru  Schimbări  Climatice,  creat  şi co-sponsorizat de către OMM si de către Programul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Mediu. Observaţiile provenite din reţeaua OMM a Serviciilor Meteorologice şi Hidrologice Naţionale oferă dovezi din ce în ce mai clare despre faptul că schimbările climatice contribuie la creşterea numărului de evenimente extreme cum sunt precipitaţiile abundente şi seceta, dar şi la înregistrarea de episoade de precipitaţii excedentare în zonele de coastă, legate de creşterea generală a nivelului mărilor şi oceanelor.

De asemenea, există dovezi din ce în ce mai evidente ale legăturii cu activităţile antropice, mai ales în ceea ce priveşte creşterea nivelului concentraţiei gazelor cu efect de seră, care a atins valori record. Pierderile economice cauzate de dezastrele legate de vreme şi climă cresc continuu, mai ales din cauza schimbărilor demografice şi a expunerii din ce în ce mai mari a oamenilor şi a bunurilor economice.

Ziua Mondială a Meteorologiei din anul 2013 reprezintă o ocazie pentru a scoate în evidenţă activitatea pe care Serviciile Meteorologice şi Hidrologice Naţionale o desfăşoară 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, pentru a supraveghea vremea şi pentru a proteja viaţa şi bunurile.

Sunt   increzător   că   această   aniversare   va   contribui   şi   la evidenţierea  beneficiilor  rezultate  din  continuarea  investiţiilor  în infrastructura meteorologică şi în cea hidrologică, a importanţei cooperării globale şi a urgenţei reprezentate de creşterea capacităţii de a furniza servicii meteorologice şi climatice de o calitate mai bună către toţi cetăţenii, comunităţile şi naţiunile care au, în cea mai mare măsură, nevoie de aceste servicii.

 Vremea, clima şi reducerea riscului de producere a dezastrelor reprezintă subiecte-cheie pe orice agendă naţională şi internaţională care abordează provocările secolului XXI, printre care şi dezvoltarea durabilă.

Ziua Mondială a Meteorologiei de anul acesta reprezintă astfel un prilej unic pentru a da mai multă forţă acestui mesaj.

 Observând vremea putem proteja viaţa şi bunurile                 Invitatie – Program                              Brosura OMM

 
 
Situația meteo România : 23-10-2014 ora 15:00

ADAMCLISI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 20.0 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 984.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 65 %

ADJUD
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 14.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

ALBA IULIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.0 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 976.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 92 %

ALEXANDRIA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 8.2 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : VSV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 994.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

ARAD
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 990.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

BACAU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 13.9 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 986.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 96 %

BACLES
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 6.6 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : SSV
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 965.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 90 %

BAIA MARE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 9.4 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : VNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 983.4 mb, in crestere
Umezeală relativă : 94 %

BAILE HERCULANE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 6.6 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 980.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

BAILESTI
23-10-2014 ora 14:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.3 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 997.0 mb, in crestere
Umezeală relativă : 90 %

BAISOARA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 6.4 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 851.5 mb,
Umezeală relativă : 100 %

BALEA LAC
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 4.7 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 781.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 93 %

BANLOC
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.4 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 995.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

BARAOLT
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.1 ºC
Vânt : 8.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 944.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 59 %

BARLAD
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 13.8 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 986.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

BARNOVA (RADAR)
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 10.5 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 961.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

BATOS
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 15.3 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 951.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 76 %

BECHET
23-10-2014 ora 14:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 93 %

BISOCA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 10.5 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 908.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

BISTRITA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.5 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 960.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 63 %

BLAJ
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.1 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 964.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

BOITA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.0 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 943.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

BOROD
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 8.8 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 965.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 88 %

BOTOSANI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 10.4 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 991.5 mb, in crestere
Umezeală relativă : 95 %

BOZOVICI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 5.3 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 974.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 98 %

BRAILA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.6 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1002.8 mb, variabila
Umezeală relativă : 94 %

BRASOV GHIMBAV
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 14.8 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 941.4 mb, in scadere
Umezeală relativă : 77 %

BUCIN
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 7.9 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 864.2 mb, in crestere
Umezeală relativă : 97 %

BUCURESTI AFUMATI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 14.2 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 992.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

BUCURESTI BANEASA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 14.0 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 991.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

BUCURESTI FILARET
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 13.1 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 992.8 mb, in scadere
Umezeală relativă : 100 %

BUZAU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 16.0 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 992.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 92 %

CALAFAT
23-10-2014 ora 14:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.5 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 996.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

CALARASI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 18.3 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 1000.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 78 %

CALIMANI (RETITIS)
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 4.0 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 789.0 mb, in scadere
Umezeală relativă : 100 %

CAMPENI (BISTRA)
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.2 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 932.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 90 %

CAMPINA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 12.7 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 949.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

CAMPULUNG MUSCEL
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 12.6 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 923.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

CARACAL
23-10-2014 ora 14:00
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : SSV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 990.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

CARANSEBES
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 6.7 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 975.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

CEAHLAU TOACA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : burnita
Temperatură : 3.1 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 802.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

CERNAVODA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 22.0 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.1 mb, in scadere
Umezeală relativă : 62 %

CHISINEU CRIS
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.9 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 90 %

CLUJ-NAPOCA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.1 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 956.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

CONSTANTA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.9 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1002.8 mb, variabila
Umezeală relativă : 74 %

CORUGEA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 17.9 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 978.7 mb, in scadere
Umezeală relativă : 69 %

COTNARI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 9.4 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 975.4 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

CRAIOVA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 7.2 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : S
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 980.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

CUNTU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : -0.4 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 843.3 mb,
Umezeală relativă : 100 %

CURTEA DE ARGES
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 14.1 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 949.9 mb, stationara
Umezeală relativă : 83 %

DARABANI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 8.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 981.0 mb, in crestere
Umezeală relativă : indisponibil %

DEDULESTI-MORARESTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 12.2 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 938.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 98 %

DEJ
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.1 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 976.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 90 %

DEVA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 7.6 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 975.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 96 %

DRAGASANI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 7.3 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 969.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

DROBETA TURNU SEVERIN
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : VNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

DUMBRAVENI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.6 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : VSV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 965.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 92 %

DUMBRAVITA DE CODRU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 6.6 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 936.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

FAGARAS
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.4 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : SV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 953.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 86 %

FETESTI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 21.6 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : ESE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 997.0 mb, in scadere
Umezeală relativă : 63 %

FOCSANI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 17.5 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 80 %

FUNDATA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 8.2 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 852.2 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

FUNDULEA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 14.0 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 995.1 mb, in scadere
Umezeală relativă : 94 %

GALATI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.6 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 997.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

GIURGIU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 8.8 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

GORGOVA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 22.0 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : S
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 1006.0 mb,
Umezeală relativă : 65 %

GRIVITA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.2 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 998.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 90 %

GURA PORTITEI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.0 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1004.9 mb, stationara
Umezeală relativă : 84 %

GURAHONT
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 983.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

HALANGA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 8.0 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 996.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

HARSOVA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.3 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 89 %

HOLOD
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.1 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 985.4 mb, in scadere
Umezeală relativă : 90 %

HUEDIN
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 7.1 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 940.0 mb,
Umezeală relativă : 94 %

IASI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 12.3 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1000.0 mb, in crestere
Umezeală relativă : 87 %

IEZER
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 5.4 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : S
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 812.1 mb, in crestere
Umezeală relativă : 92 %

INTORSURA BUZAULUI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 15.1 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 924.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 74 %

JIMBOLIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 7.8 ºC
Vânt : indisponibil
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 995.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

JOSENI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 13.0 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 919.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 77 %

JURILOVCA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.0 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 1000.7 mb, stationara
Umezeală relativă : 75 %

LACAUTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 5.3 ºC
Vânt : 8.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 804.7 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

LUGOJ
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 990.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

MAHMUDIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.2 ºC
Vânt : 11.0 m/s, directia : S
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 985.5 mb, in scadere
Umezeală relativă : 69 %

MANGALIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 19.2 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1003.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 89 %

MEDGIDIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 22.7 ºC
Vânt : 8.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 995.6 mb, in scadere
Umezeală relativă : 53 %

MIERCUREA CIUC
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 14.5 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 928.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 72 %

MOLDOVA VECHE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 6.9 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 995.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 94 %

NEGRESTI (VASLUI)
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 13.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 992.4 mb, in crestere
Umezeală relativă : 92 %

OBARSIA LOTRULUI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 852.0 mb, in crestere
Umezeală relativă : 91 %

OCNA SUGATAG
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 11.4 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 947.6 mb, in crestere
Umezeală relativă : 86 %

ODORHEIUL SECUIESC
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 16.1 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 942.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 65 %

OLTENITA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 14.0 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

ORADEA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.0 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 988.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 92 %

ORAVITA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 4.4 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 968.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

PADES (APA NEAGRA)
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 9.0 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 972.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

PALTINIS
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 6.8 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 841.7 mb, stationara
Umezeală relativă : 100 %

PARANG
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 6.4 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 830.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

PATARLAGELE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 15.6 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 968.5 mb, in crestere
Umezeală relativă : 90 %

PENTELEU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 6.5 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 825.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

PETROSANI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 5.8 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 934.3 mb, stationara
Umezeală relativă : 100 %

PIATRA NEAMT
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 10.6 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 966.4 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

PITESTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 13.1 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : ESE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 963.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

PLOIESTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 14.2 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 981.8 mb, variabila
Umezeală relativă : 98 %

POIANA STAMPEI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.6 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 901.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 87 %

POLOVRAGI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 12.1 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 939.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

PREDEAL
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 10.0 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 881.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

RADAUTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 965.1 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

RAMNICU SARAT
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 16.2 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 986.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 93 %

RAMNICU VALCEA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 10.9 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 973.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

RESITA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 5.8 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 971.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

ROMAN
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : burnita
Temperatură : 11.0 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 982.2 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

ROSIA MONTANA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 5.6 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 869.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

ROSIORII DE VEDE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 7.8 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : SV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 990.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

SACUIENI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 9.0 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 992.3 mb,
Umezeală relativă : 91 %

SANNICOLAU MARE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

SARMASU
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.7 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 958.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 93 %

SATU MARE
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.3 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 991.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

SEBES (ALBA)
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 972.5 mb, in scadere
Umezeală relativă : 97 %

SEMENIC
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : lapovita
Temperatură : -0.4 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 843.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %
Strat zapadă : 8 cm la ora 09

SFANTU GHEORGHE (DELTA)
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 20.7 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 1018.3 mb, variabila
Umezeală relativă : 70 %

SFANTU GHEORGHE (MUNTE)
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 15.1 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 943.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 76 %

SIBIU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 7.3 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 951.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

SIGHETUL MARMATIEI
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 12.7 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 974.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 79 %

SINAIA 1500
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.5 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 837.2 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

SIRIA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 5.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 948.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

SLATINA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.4 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SSV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 982.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

SLOBOZIA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 17.7 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 997.1 mb, in scadere
Umezeală relativă : 93 %

STANA DE VALE
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.1 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 878.3 mb, in crestere
Umezeală relativă : 87 %

STEFANESTI STANCA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.8 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 997.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 88 %

STEI (PETRU GROZA)
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 971.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 88 %

STOLNICI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.5 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 977.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

SUCEAVA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 8.8 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 966.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

SULINA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 18.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : S
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 1004.8 mb, in crestere
Umezeală relativă : 82 %

SUPURU DE JOS
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.6 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 986.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 84 %

TARCU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 1.4 ºC
Vânt : 12.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 767.4 mb, stationara
Umezeală relativă : 100 %

TARGOVISTE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 13.7 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 967.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 99 %

TARGU JIU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 977.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

TARGU LAPUS
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 10.2 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 963.3 mb, stationara
Umezeală relativă : 100 %

TARGU LOGRESTI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 8.3 ºC
Vânt : calm
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 970.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

TARGU MURES
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 11.5 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 967.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 91 %

TARGU NEAMT
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 9.8 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 964.2 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

TARGU OCNA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 14.0 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : NNE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 978.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 94 %

TARGU SECUIESC
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 13.5 ºC
Vânt : 7.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 939.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 78 %

TARNAVENI (BOBOHALMA)
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 8.1 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 942.8 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

TEBEA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 7.6 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : NV
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 972.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 93 %

TECUCI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 17.5 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 998.7 mb, variabila
Umezeală relativă : 82 %

TIMISOARA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.8 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 994.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 98 %

TITU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 13.3 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : ENE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 983.8 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %

TOPLITA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 12.8 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : ESE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 927.9 mb, in crestere
Umezeală relativă : 80 %

TULCEA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 20.5 ºC
Vânt : 5.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : cer partial noros
Presiune : 1004.8 mb, in scadere
Umezeală relativă : 77 %

TURDA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 9.2 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 954.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 95 %

TURNU MAGURELE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aversa de ploaie
Temperatură : 8.6 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.5 mb, variabila
Umezeală relativă : 96 %

URZICENI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 14.9 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 995.9 mb, in scadere
Umezeală relativă : 96 %

VARADIA DE MURES
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 7.9 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 986.6 mb, variabila
Umezeală relativă : 97 %

VARFUL OMU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 1.7 ºC
Vânt : 10.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 741.3 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %
Strat zapadă : discontinuu la ora 09

VASLUI
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 13.5 ºC
Vânt : 4.0 m/s, directia : NE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 993.4 mb, in crestere
Umezeală relativă : 89 %

VIDELE
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 9.3 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : SE
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 990.0 mb, in scadere
Umezeală relativă : 98 %

VLADEASA 1800
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ceata
Temperatură : 3.6 ºC
Vânt : 6.0 m/s, directia : E
Nebulozitate : cer invizibil
Presiune : 802.7 mb, in crestere
Umezeală relativă : 100 %

VOINEASA
23-10-2014 ora 15:00
Temperatură : 8.7 ºC
Vânt : 2.0 m/s, directia : SSE
Nebulozitate : indisponibil
Presiune : 936.1 mb, variabila
Umezeală relativă : 88 %

ZALAU
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : aer cetos
Temperatură : 8.6 ºC
Vânt : 1.0 m/s, directia : N
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 970.4 mb, variabila
Umezeală relativă : 91 %

ZIMNICEA
23-10-2014 ora 15:00
Fenomen : ploaie
Temperatură : 7.7 ºC
Vânt : 3.0 m/s, directia : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 999.0 mb, variabila
Umezeală relativă : 100 %


 
Produse meteo = Legenda produse

Harta valorilor
de temperatura aerului

Indicele de racire

Harta valorilor
indicelui de radiatie ultravioleta

Cantitatea de precipitatii
Septembrie 2014

Temperatura medie
Septembrie 2014

Harta radar nationala

Imagini satelitare METEOSAT-10
 

Buletinul meteo
 
Vremea acum


 
Va informam ca site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie foloseste cookies de tip Session-ID care retine datele de autentificare la site ale utilizatorului, date neaparat necesare prezentarii informatiilor solicitate. Continuarea folosirii acestui site presupune ca ati inteles si acceptat aceasta. Mai multe detalii ...